Kom eens kennismaken met TTV Breda

Als je belangstelling hebt voor tafeltennis bij onze club, dan ben je altijd welkom. Je hoeft hiervoor niet eerst een afspraak te maken, kom gewoon eens langs op een van de volgende momenten:

  • Jeugd: Donderdag (hoofdtraining) of dinsdag. Viandenlaan 2, Breda. Er is training voor beginners van 18:30 tot 19:30 uur. Als je je bij de trainer (donderdag Ben Ros; dinsdag Tim) meldt (liefst om ca 18:15), dan kun je gelijk meedoen. Voor gevorderde jeugd is de trainingstijd van 19:30 tot 20:30.
  • Senioren: Woensdag. Er is vrij spelen en de bar is open van 20:00 tot 22:30. Topaasstraat 13, Breda.
  • Senioren: Dinsdag: Er is training gezamenlijk met de gevorderde jeugd van 19:30 tot 20:30. Als je je bij de trainer (Tim Hilderink) meldt, dan kun je gelijk meedoen. Donderdag: Er is training van 20:30 tot 21:30 uur. Als je je bij de trainer (Ben Ros) meldt, dan kun je gelijk meedoen. Beide dagen in de gymzaal van Viandenlaan 2, Breda.

S.v.p. gymschoenen meenemen, als je zelf (nog) geen batje hebt, dan kun je dat lenen.

Geïnteresseerden mogen 3 avonden vrijblijvend meespelen alvorens te besluiten wel of geen lid te worden. Voor de jeugd bestaat ook de mogelijkheid om eerst een ‘strippenkaart’ (Tafeltennisintroductiekaart) te kopen om 4 keer meer te trainen voor €15,00.

Waar? Vanaf september 2015 zitten we op 2 nieuwe locaties:

We spelen dinsdag en donderdag in de linker gymzaal op de Viandenlaan 2 (ingang via schoolplein). Op woensdag spelen we in de voorhal van het Gemeentelijk sportcentrum, Topaasstraat 13.

Kom gewoon eens langs om kennis te maken: je bent altijd welkom! Voor de zaaltijden, zie ook:  http://www.ttvbreda.nl/algemeen/zaaltijden/ Voor contact, zie ook: http://www.ttvbreda.nl/contact/

 

Laat een antwoord achter