Miv september 2015 zijn we verhuisd naar 2 andere locaties. Zie: zaaltijden

Tafeltennisvereniging Breda is opgericht op 5 januari 1978.

gebouw4

Tafeltennisvereniging Breda wil tafeltennis voor een breed publiek uitdragen. Niet alleen op recreatief niveau kan er een balletje worden geslagen, maar ook in wedstrijdverband. Voor de jeugd is er een mogelijkheid om op zaterdag NTTB competitie te spelen. Voor de senioren die competitie willen spelen, is er een keuze tussen de NTTB competitie (doorgaans op vrijdagavond) en/of de regionale Baroniecompetitie (op een doordeweekse avond). Daarnaast zijn er mogelijkheden voor zowel jeugd als senioren om trainingen te volgen, maar kan er ook vrij worden gespeeld. Er is ook een actieve groep gepensioneerden aanwezig die wekelijks speelt. Naast het organiseren van, of deelnemen aan toernooien, organiseert de vereniging evenementen voor haar leden. Zo wordt er jaarlijks een jeugdkamp georganiseerd, maar vinden er ook diverse nevenactiviteiten plaats zoals een barbecue of een bowling. Al met al reden genoeg om eens vrijblijvend kennis te maken met Tafeltennisvereniging Breda.