Jimmy

Diep bedroefd zijn wij door het onverwachte overlijden, op 24 juni 2007, van onze sportvriend en gewaardeerd lid van onze vereniging

Jimmy Meeuwissen

jimmy

Jimmy blijft in onze herinnering voortleven als een enthousiast, behulpzaam, sociaalbewogen en bovenal hartelijk persoon.

Jimmy was zeer geliefd binnen onze vereniging en stond altijd voor de vereniging klaar. In het bijzonder voor de jeugdleden. Trainingen geven, een jeugdkamp leiden, activiteiten organiseren, begeleiden van jeugdteams of coachen op toernooien. Niets was hem te veel. Jimmy stond midden in de vereniging én midden in het leven. Wij zullen je missen!

Onze gevoelens van medeleven gaan uit naar zijn familie en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Bestuur en leden
Tafeltennisvereniging Breda

Een website gemaakt door Patricia meeuwissen voor haar broertje:

De toespraak tijdens de crematie van vooorzitter Peter Fens is te downloaden via deze link.