Introductie en uitnodiging

Zowel voor recreanten als voor spelers/speelsters die het leuk vinden om in competitieverband hun sport te beoefenen biedt TTV Breda mogelijkheden.
Als je belangstelling hebt om te gaan tafeltennissen, kun je altijd een keer vrijblijvend langskomen tijdens de speeltijden op maandagavond (20:00 – 21:30) of woensdagavond (20:00 – 22:00) in Sportcentrum De Scharen. Je hoeft hiervoor van te voren geen afspraak te maken en een batje kun je van de club lenen. Er is dan de mogelijkheid om eerst 1 keer gratis en vrijblijvend te komen spelen en te zien of de vereniging je bevalt. Als er training is, kun je gelijk meetrainen als je wil. Daarna is er de mogelijkheid om een introductiekaart te nemen (4 x spelen voor €15,00), of gewoon direct lid te worden.
Op de speelavond kun je hierover verdere informatie ontvangen (vraag naar de penningmeester). Lid worden van onze vereniging kan d.m.v. het inschrijfformulier. Dit kun je downloaden, maar ook verkrijgen bij de penningmeester of een van de andere bestuursleden. Je mag het inschrijfformulier na ondertekening inleveren bij, of als scan toesturen aan, de penningmeester.
Wij hebben geen speciale mogelijkheid voor jeugd om te tafeltennissen.

Vrij spelen / recreanten

Op maandagavond en woensdagavond is er vrij spelen voor recreanten van 20:00 tot 21:30 (maandag) of tot 22:00 (woensdag) op de locatie Bijster 1 te Breda (Gemeentelijk Sportcentrum De Scharen, Voorhal). Na afloop, of tussendoor als je even wilt uitrusten, kun je wat drinken aan de gezellige bar op de eerste verdieping.

Training

We zijn druk in gesprek met een nieuwe trainer, zodat we snel weer trainingen kunnen geven. Zodra er weer training gegeven worden, zal dit zijn op de woensdagavond van 20:15 tot 21:15.

Zaaltijden Tafeltennisvereniging Breda

Maandag: vrij spelen en Baroniecompetitie: 20:00 – 21:30 (23:30 indien Baroniecompetitie) in Voorhal van Gemeentelijk Sportcentrum De Scharen, Bijster 1, Breda. Alle maandagen kan er gespeeld worden, ook in de vakanties tenzij het een feestdag is.

Woensdag: vrij spelen en training: 20:00 – 22:00 in Voorhal van Gemeentelijk Sportcentrum De Scharen, Bijster 1, Breda. De training is (bijna) elke woensdag van 20:15 tot 21:15. Let op: tijdelijk is er geen training, de zaal is wel open voor vrijspelen. Alle woensdagen kan er gespeeld worden, ook in de vakanties tenzij het een feestdag is.

Vrijdag: NTTB-competitie: 20:15 – 23:30 in achterzaal van Gemeentelijk Sportcentrum De Scharen, Bijster 1, Breda.

Speellocaties

 • Vrijspelen/Training & Baronie/NTTB competitie:
  Gemeentelijk Sportcentrum De Scharen
  Voorzaal (maan- en woensdagen) of Gymzaal achter (vrijdagen)
  Bijster 1
  4817 HX BREDA
  Telefoonnummer van het Sportcentrum: 076-5293799

Drinkgelegenheid

Bar: Sportcafé De Scharen

Contact

Algemene informatie:
– E-mailadres: info@ttvbreda.nl

Ledenadministratie / info nieuwe leden:
– E-mailadres: penningmeester@ttvbreda.nl

Bestuur:
– Voorzitter: Tjeerd Broeken, bestuur@ttvbreda.nl
– Secretaris: Jan Willem de Roode, info@ttvbreda.nl
– Penningmeester: Albert de Bruijn, penningmeester@ttvbreda.nl
– Algemeen bestuurslid: Sietse Broeken, bestuur@ttvbreda.nl

Technische Commissie:
– Wedstrijdsecretaris NTTB: Sietse Broeken, wedstrijdsecretaris_nttb@ttvbreda.nl
– Wedstrijdsecretaris Baronie: Sietse Broeken, wedstrijdsecretaris_baronie@ttvbreda.nl

Communicatie:
– Redacteur clubblad / informatie: Jan Willem de Roode, info@ttvbreda.nl
– Website: Tjeerd Broeken, bestuur@ttvbreda.nl