TTV Breda speelt zijn competitiewedstrijden bij twee verschillende bonden, namelijk de NTTB en de Tafeltennisbond “De Baronie”. Bij beide bonden kunnen zowel heren, dames als gemengde teams terecht. Indien je geïnteresseerd bent in het spelen van competitie kun je jezelf aanmelden bij de wedstrijdsecretaris.

De thuiswedstrijden van de NTTB-competitie zijn op de vrijdagavond. De uitwedstrijden van de NTTB-competitie zijn meestal ook op vrijdagavond.

Programma en uitslagen competitie NTTB

Programma en uitslagen NTTB-competitie staan in NAS: klik op onderstaande link om dit te bekijken (opent in een nieuw venster): https://www.nttb.nl/

TTapp

TTapp is dé applicatie voor tafeltennis­competitie­spelend Nederland. Je vindt hier alle wedstrijd­info van alle NTTB-seizoens­competities zoals ze ook in NAS staan, maar dan handzaam gepresenteerd voor gebruik op een smartphone. Om alle opties van de app te kunnen gebruiken moet je een account aanmaken via een uitnodiging. Een uitnodiging voor de app kun je o.a. krijgen via penningmeester@ttvbreda.nl.

Je vindt de webversie van TTapp en een link om TTapp te installeren op je smartphone hier (opent in nieuw venster): https://ttapp.nl/

Standen NTTB

Voorjaar 2024

Breda 1: Klasse 3D

Breda 2: Klasse 4C

Breda 3: Klasse 6D

—————————————————————————————————————–

Historie:

NTTB 2023

NTTB 2022

NTTB 2021