Voorlopig andere speelplek

15-03-2022

De verhuurder van onze zaal heeft laten weten dat het gemeentelijk Sportcentrum Breda per direct volledig ter beschikking is gesteld aan de crisisorganisatie voor de regio West-Brabant ten behoeve van de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Daarmee kunnen we tot nader bericht niet meer terecht in de speelzalen van het gemeentelijk Sportcentrum. Omdat de situatie in Oekraïne zeer onzeker is, kunnen wij u helaas nog niet berichten over de einddatum van deze situatie. Op woensdag 16 maart spelen we sowieso niet, omdat de speelzaal al gesloten zou zijn i.v.m. de Gemeenteraadsverkiezingen.
Als Bestuur zijn we naarstig op zoek gegaan naar een alternatieve locatie. Het was helaas niet mogelijk om 1 locatie te vinden waar we zowel de woensdag als de vrijdag terecht konden. Daarom is de planning nu als volgt:

  • Op woensdagen (dus vanaf 23 maart) spelen we (vrij spelen, training en Baronie competitie) voorlopig in dezelfde sportzaal als Tafeltennisvereniging Gageldonk: Sporthal Graaf Engelbert, Ganzerik 3, 4822 RK Breda. Dit is het grijze gebouw naast de ingang van de school. We kunnen daar gebruik maken van de spullen van TTV Gageldonk.
  • Op vrijdagen (dus vanaf 18 maart) spelen we (NTTB-competitie) voorlopig in Gymzaal Huis van de Heuvel, Monseigneur Nolensplein 3, 4812 JC Breda. Dit is daar op de eerste verdieping.

In het begin zal het wel even wennen zijn, ook om de nieuwe locaties te kunnen vinden, maar we hopen dat we op deze manier toch nog zo normaal mogelijk kunnen blijven tafeltennissen.